Nadat we vorig jaar (2022) met frisse moed waren doorgestart met “Amsterdamned” op een geweldige nieuwe locatie, de Melkweg Cinema, moeten we nu helaas melden dat het festival gaat stoppen. 

“Amsterdamned” is vijf edities lang met veel enthousiasme gemaakt door een team van enthousiaste genreliefhebbers. Helaas is de financiering ervan elk jaar weer een (te) lastige opgave en zijn de resultaten structureel onvoldoende om het festival op een verantwoorde manier draaiende te kunnen houden. 

We willen jullie, onze trouwe bezoekers, heel hartelijk bedanken voor jullie steun en enthousiasme gedurende de afgelopen jaren. De distributeurs en sales agents voor het leveren van cutting edge genrefilms. En natuurlijk Dick Maas, pionier van de Nederlandse genrefilm, voor het beschikbaar stellen van de titel van zijn iconische klassieker. 

Houdt onze social media en website de komende maanden in de gaten, want er staat nog iets bijzonders op stapel.

Graag verwijzen we jullie intussen naar Club Imagine, dat van 10 t/m 12 maart plaatsvindt bij Lab 111 in Amsterdam: https://www.imaginefilmfestival.nl/ . 

Ook is er dit jaar weer een Halloween Horror Show, en wel op zaterdag 28 oktober in bioscopen door het hele land. Blijf dus onze social media en website in de gaten houden voor updates: https://horrorshow.nl/